Swift

Sportief en stijlvol. En veiliger dan ooit. Geniet van alle ruimte en het comfort van slimme techniek. Jouw rijplezier is hét uitgangspunt van de nieuwe Suzuki Swift. Het volledig vernieuwde design voldoet aan de hoogste verwachting. Revolutionair is zijn constructie waardoor de Swift zeer licht en dus heel erg zuinig is.

Design

Design

Sportief is zijn tweede naam. Dat zie je direct, aan zijn krachtige schouders, strakke lijnen en zijn opvallende grille. Eenmaal binnen zorgt de hoogwaardige afwerking van het interieur voor nog meer sportiviteit, doorgevoerd tot in de kleinste details. Jouw rijplezier is het uitgangpunt!

Comfort

Comfort

De Swift heeft een sportief D-shape stuur en comfortabele stoelen. Het gehele interieur is standaard hoogwaardig afgewerkt met de beste materialen en hoogglans accenten (Stijl). Het 7” touch display (vanaf Select) voor je audiowensen en navigatie (Stijl) vormt het hart van je Swift en is makkelijk te bedienen – ook vanaf het stuur.

Ruimte

Ruimte

Compact vanbuiten, en toch volop ruimte vanbinnen. Dat voordeel ervaar je tijdens het rijden meteen. Veel zitruimte, veel bagageruimte en veel opbergplekken. En toch is de auto wendbaar en compact. Een makkelijk bestuurbare auto waar je altijd een parkeerplekje voor vindt en waar je tegelijkertijd heerlijk mee op vakantie kunt. De bagageruimte is maar liefst 54 liter groter dan die van zijn voorganger.

Meer dan 50 jaar ervaring
Team van specialisten staat voor u klaar!
Wekelijks nieuwe occasions!