S- Cross

De Suzuki S-Cross is perfect in balans. Enerzijds heeft hij een sportieve uitstraling, anderzijds is er alles aan gedaan om het comfort zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast is er goed nagedacht over de perfecte balans tussen het dynamische uiterlijk en het brandstofverbruik. Hierdoor is de Suzuki S-Cross zelfs een van de zuinigste auto’s in zijn klasse.

Design

Design

De chromen grille en grote wielen geven de Suzuki S-Cross een indrukwekkend uiterlijk. Zowel de koplampen als de achterlichten zijn LED-lampen (halogeen bij Comfort). Hierdoor ziet de S-Cross er nog sportiever uit. Los hiervan geeft LED ook meer licht, dus dat is wel zo veilig. Het schuif-/kanteldak (High Executive) is een van de grootste in zijn klasse. Dat wordt heerlijk toeren op mooie dagen.

Comfort

Comfort

Het interieur van de Suzuki S-Cross is van alle gemakken voorzien. Het overzichtelijke dashboard is efficiënt ingedeeld, zodat je alles binnen handbereik hebt en het bedieningsgemak groot is. Alle uitvoeringen van de S-Cross zijn standaard voorzien van onder andere cruise control.

Ruimte

Ruimte

De grote bagageruimte (430 liter) kun je naar eigen wens indelen, en met de twee sjorogen zet je je spullen stevig vast op hun plek. Ook handig: verlichting in de bagageruimte is standaard. En heb je meer bagageruimte nodig? Dan kun je de achterbank neerklappen en er maximaal 875 liter van maken.

Meer dan 50 jaar ervaring
Team van specialisten staat voor u klaar!
Wekelijks nieuwe occasions!