Baleno

Design

Design

Als je de compacte buitenkant ziet verwacht je niet dat de Baleno zo ruim van binnen is. Dat merk je meteen als je met het hele gezin onderweg bent. Alle ervaring die Suzuki in het verleden heeft opgedaan op het gebied van ruimte zit verwerkt in deze nieuwe Baleno. Je kunt er comfortabel met vijf volwassenen in zitten. Ook de passagiers op de achterbank zitten ruim. En heb je kleine kinderen in de auto? Dan kunnen kinderzitjes en maxi-cosi’s gemakkelijk op de achterbank worden geïnstalleerd. Doordat de Baleno zo compact is, parkeer je hem makkelijk in. Je hoeft zelfs hele kleine straatjes van de stad niet te vermijden.

Comfort

Comfort

Er is veel tijd en aandacht gestoken in het design van de Baleno. Ook van binnen. Neem bijvoorbeeld het dashboard. Dat is niet alleen overzichtelijk en praktisch, maar ook erg stijlvol. Naast het mooie design zijn alle uitvoeringen standaard voorzien van een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en stuurwiel, airconditioning en een andenspanningsindicator. In de meest complete uitvoering van de Baleno vind je tussen de toerenteller en de snelheidsmeters ook het multi-informatie display. Hierop wordt de status van de auto weergegeven en krijg je inzicht in jouw rijstijl. In deze uitvoering zit ook het smartlink audio en navigatiesysteem. Dit is een 7” multimedia touchscreen waarop naast de uitgebreide audio en navigatie functies ook je smartphone gekoppeld kan worden.

Ruimte

Ruimte

De ruime opzet van de zitplaatsen is overigens niet ten koste gegaan van de bagageruimte. Daar kan zelfs 355 liter in. Dat is in deze klasse de grootste bagageruimte die er is. Om je een beter beeld te geven van hoe groot dat eigenlijk is: een winkelwagen is 185 liter. Je kunt dus makkelijk al je weekboodschappen in één keer meenemen. Mocht je een keer extra veel ruimte nodig hebben om bijvoorbeeld een kast te vervoeren dan is dit ook geen probleem. Het dak is hoog en de banken kunnen vrijwel volledig plat. Nog meer praktische opbergvakken vind je rondom het dashboard zodat je ook al je losse spullen gemakkelijk kwijt kan. Makkelijk al je weekboodschappen in één keer mee

Ons laatste nieuws
Meer dan 50 jaar ervaring
Team van specialisten staat voor u klaar!
Wekelijks nieuwe occasions!