actie

Suzuki Private FlexLease

 Wat is Suzuki Private Lease?

Private Lease: als particulier je auto leasen, net als bij een auto van de zaak. Wel zo overzichtelijk, omdat alles in je vaste maandbedrag zit inbegrepen. Op brandstof en bekeuringen na maak je geen extra kosten. Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij de Suzuki-dealer voor je opgelost. Naast het plezier van een nieuwe Suzuki kies je dus voor zekerheid en inzicht in jouw vaste lasten. En met Private FlexLease heb je de mogelijkheid om de auto al na 1 jaar zonder extra kosten en zonder opgave van reden in te leveren.

  • Alles is inbegrepen
  • Keuze uit alle Suzuki-modellen en -uitvoeringen
  • Opzegbaar bij onverwachte gebeurtenissen
  • Vooruitbetaling en inruil mogelijk
  • Eigen risico blijft gelijk, ook na schade
  • Private Flexlease: contract al na 1 jaar kosteloos maandelijks opzegbaar

Bereken je maandbedrag                

Suzuki Private FlexLease biedt je naast alle voordelen van Private Lease ook de mogelijkheid om jouw auto al na 1 jaar zonder extra kosten en zonder opgave van reden in te leveren.

Je wilt een nieuwe auto rijden maar hebt het bedrag hiervoor niet op de bank staan. Je hebt wel een vast inkomen maar een groot bedrag lenen is lastig. Dan kan private lease interessant zijn. Ook als je graag weet waar je aan toe bent. Maar stel je voor, je droomhuis komt te koop of je vriend nodigt je uit voor een wereldreis. Houd je van vrijheid en flexibiliteit? Dan wil je geen contract waar je jaren aan vast zit. Bij Private FlexLease kun je na een jaar gratis maandelijks opzeggen.

Stel je Suzuki samen en kies in stap 5 voor FlexLease                

Onze auto's

Suzuki is door de Consumentenbond gekozen tot meest betrouwbare automerk. Om dat te vieren trakteren we met 50% korting op accessoires. Zo kun je jouw nieuwe Suzuki volledig tunen voor de helft van de prijs. i
De vermelde prijzen zijn rijklaar prijzen en dus inclusief afleverkosten. Afleverkosten bestaan uit kosten rijklaar maken, legeskosten en recyclingbijdrage. 

Meer dan 50 jaar ervaring
Team van specialisten staat voor u klaar!
Wekelijks nieuwe occasions!