Bel ons:
038 - 465 52 33

Curieweg 2, Zwolle

Welkom bij Garage Van Bruchem uw specialist in Fiat- en Lancia voor Zwolle

 

 

.

50 jaar bovaglid

.

                      

....

loghi.png

Garage Van Bruchem is vanaf juli 2010 vanuit het voormalig dealerschap specialist in Fiat en Lancia voor de regio Zwolle.
 
Na enkele jaren de verkoop van nieuwe Fiat en Lancia onder onze hoede te hebben gehad zijn wij vanaf 1 juli 2010 vanuit het voormalig dealerschap over gegaan naar de status van specialist in de merken Fiat en Lancia. Dit houdt in dat wij ons met Fiat en Lancia hoofdzakelijk concentreren op service, onderhoud en reparatie maar ook de vrije verkoop van Fiat en Lancia. 
Wij van Van Bruchem zijn vastbesloten, met ons team, service en kwaliteit te bieden met de passie die deze kleurrijke Italiaanse automerken verdienen. Zowel voor de mensen die nu Fiat of Lancia rijden, als voor toekomstige Fiat- of Lancia-rijders.

 

              


Fiats, Lancia's en occasions

U kunt bij ons  terecht voor occasions, Fiats en Lancia's, maar ook voor alle andere merken. Het voordeel is dat wij over de vrije verkoop beschikken van Fiat en Lancia en niet gebonden zijn aan FGAN. Kijkt u hiervoor bij het onderdeel Fiat, Lancia of occasions op deze website.

Naast specialist in de merken Fiat en Lancia zijn wij ook officieel Suzuki-dealer voor de regio Zwolle. Wilt u meer weten over onze Suzuki-activiteiten? Kijk dan op onze speciale Suzuki Zwolle website.